Balzer Shirasu Pro Staff Catfish Spin 273/155

Balzer Shirasu Pro Staff Catfish Spin 273/155

Balzer Shirasu Pro Staff Catfish Spin 273/155

  • Brend: Balzer
  • Kod proizvoda: Balzer Shirasu Pro Staff Catfish Spin 273/155
  • SKU:
  • Dostupnost: U zalihama
  • 8,300.00RSD

Balzer gotovo svake godine ponudi tržištu neku novu seriju štapova. Ove godine nadmašili su sebe. Ponudli su čak tri sasvim nove serije štapova. Možda je najlakša serija Shirasu Pro Staff Series.

Štapovi Shirasu proizvode se od najkvalitetnijeg IM-8 karbona, opremljeni su SIC titanijum karikama, konstruisani po "PRO GUIDE CONCEPT"-u, tako da onemogućavaju mršenje strune u fazi zabačaja.

Štapovi su izuzetno lagani, imaju ekstremno brzu akciju, poseduju veliku rezervnu snage i, što je vrlo važno, imaju neverovatan odnos cene i kvaliteta.

Karakteristike:

- IM - 8 carbon fibre

- Precision Nylon-/Stainless Steel reel seats

- Ergonomic handles made of Duplon

- Titanium SIC guides

- PRO GUIDE CONCEPT

- Precision-ground tongue and groove joints

- Removable hook holder

Koncepcijski gledano, ovaj model je urađen gotovo identično sa (skupljim)  modelom Editiom IM-12 Catfish Spin, Imaju istu bacačku snagu 45-155 grama. Težina štapova je slična. Raspored karika, te udaljenost držača mašinice od kraja štapa (but section) su gotovo identični. Štap je takođe opremljen SIC titanijum karikama prema "PRO GUIDE CONCEPT"-u. Razlika je u vrsti materijala od kojeg je štap proizveden i naravno u ceni. Shirasu Catfish Spin ima fenomenalnu cenu i pravi je izbor za varaličarenje krupnog soma.

Sifra Model Dužina - cm. Trans.dužina - cm. Tezina bacanja - gr. Br.sekcija Težina stapa - gr. Broj karika
9381 Balzer Shirasu Catfish Spin 273/155 273 142 45-155 2 270