Favorite Sirius reel

Favorite Sirius reel

Favorite Sirius reel

  • Brend: Favorite
  • Kod proizvoda: Favorite Sirius reel
  • SKU:
  • Dostupnost: U zalihama
  • 12,390.00RSD

Opcije dostupnosti


"Sirius" je serija robusnih i pouzdanih varaličarskih mašina sa metalnim kućištem predviđena za pecanje na moru i slatkim vodama. Poseduje najpouzdaniji "Heavy Duty" sistem zupčanika kod koga se ručka uvrće direktno u pogonski zupčanik tako da svodi luft na minimalan stepen. 11+1 lagera od nerđajućeg čelika. Rotor napravljen od lakog kompozitnog materijala pruža minimalnu inerciju prilikom okretanja i obezbedjuje "mekan" rad mašinice. Poseduje snažan i precizan dril koji se sastoji od karbonskih podloški koje obezbedjuju ravnomerno proklizavanje.

Isporučuje se sa jednom plitkom i jednom standardnom špulnom plus ekskluzivna torbica.

Kućište i poklopci napravljeni od lake legure aluminijuma."HD Gear" Ojačani glavni zupčanik od lake legure velike čvrstoće, postavljen na metalnu osovinu. Spoj ručke i zupčanika je na uvrtanje što minimizira bilo kakav zazor, svodi luft na minimum i obezbedjuje mašinici gladak i mekan rad.


"Feather Light Rotor" Lagani rotor od karbon-plastike stvara manju inerciju i pruža glatki rad mašinice.


"Carbo Drag" Karbonske podloške drila omogućuju trenutni start i precizno i ravnomerno proklizavanje.Sifra Model Prenos Broj ležaja Težina mašinice -gr Kapacitet špulne - mm/m. Rezevna špulna Drill-Kg.
3884 Favorite Sirius 2500S 5,2:1 11+1 280 026/100 1