Balzer Xanadu Zander/Pike-Perch

Balzer Xanadu Zander/Pike-Perch

Balzer Xanadu Zander/Pike-Perch

  • Brend: Balzer
  • Kod proizvoda: Balzer Xanadu Zander/Pike-Perch
  • SKU:
  • Dostupnost: U zalihama
  • 4,590.00RSD

Opcije dostupnosti

Eksperti iz Balzer tima svake godine rade na unapređenju štapova iz pojedinih serija. Štapovi iz serije XANADU su najbolja potvrda da se dobrim inžinjerskim i dizajnerskim radom može značajno unaprediti kvalitet štapova, i to sa istim materijalom, kojim su rađeni ti štapovi predhodnih godina.

Xanadu štapovi su naslednik prošlogodišnje serije "Black Jack". Razlika koja se prvo uočava jeste drška od Duplon materijala, koja se sve više koristi kao zamena i bolje rešenje u odnosu na tradicionalnu plutu. Za razliku od plute, koja se nakon par godina intenzivnog ribolova pohaba, Duplon je neuništiv.

Xanadu štapovi imaju manji prečnik blanka u odnosu na seriju "Black Jack", lakši su i imaju znatno bržu akciju. To su veoma bitna unapređenja, a posebno raduje činjenica da je cena ostala ista.

Xanadu štapovi se proizvode od izuzetno kvalitetnog i žilavog High Destinity IM-6 Diamond Carbona; opremljeni su vrhunskim titanium SIC karikama, dobro su izbalansirani.

Model Xanadu Zander / Pike - Perch je definitivno najprodavaniji štap iz serije XANADU. Po svojim karakteristikama i osećaju pri držanju štapa u ruci, ovaj model odaje utisak visoke kategorije kvaliteta. Lagan je i brz, a savršeno leži u ruci sa mašinicama veličine 2500 i 3000. Namenjen je lakom i srednje teškom varaličarenju smuđa, štuke, bucova, krupne pastrmke i sličnih grabljivica. Neverovatan odnos cene i kvaliteta.

- High Density IM-6 Diamond carbon

- Reel seat made from stainless steel/nylon ABS

- Titanium SIC guides throughout

- Duplon handles

Sifra Model Dužina - cm. Trans.dužina - cm. Tezina bacanja - gr. Br.sekcija Težina stapa - gr. Broj karika
9373 Balzer Xanadu Zander 255/51 255 133 19-51 2 175
9300 Balzer Xanadu Zander 285/51 285 148 19-51 2 200